FÖR UNGDOMAR

Från åk. 7 och uppåt

Varje lördag kl. 19:00 hänger vi och har det gött, delar livet och har undervisning.

 

Terminsavslutning 

lördagen 18/12.


Följ oss på Instagram för att enklast se vad som händer.

Från åk. 7 och uppåt

Info konfa 21_22.jpg

FIL-LAN 21

Fil-LAN 21 blank_.jpg

Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt med Jesus i centrum. Varje torsdag träffas vi 17:00 till ca.18:30, i Filadelfia på höstterminen och i Nimbus på vårterminen. Vi har två mindre och ett större konfirmationsläger under året. Konfirmationstiden avslutas med fest och konfirmations-gudstjänst en helg i av maj.

För åk. 8

ANMÄLAN ÄR ÖPPNAR 1 SEP: mer info finns att läsa på www.fil-lan.se. Under hösten anordnar Studio Fil-lan turneringar vissa lördagar. För info om vilka spel som är aktuella för dessa turneringar följ

Studio Fil-lan på Instagram.

Från åk 7 och uppåt

  • Instagram

LÄXHJÄLP

Läxhjäl.jpg

På torsdagseftermiddagar finns vi för att hjälpa dig med dina läxor. Tillsammans sitter vi och pluggar från klockan 15.00. 

Från årskurs 7 och uppåt

Från åk. 7 och uppåt

HOME

HOME BLACK.png

Fascination är en ungdomsgudstjänst som vi anordnar några gånger per termin. Fascination är riktat mot ungdomar där vi vill ha en lättförstådd och relevant predikan för ungdomar, härlig lovsång och en härlig gemenskap. Efter gudstjänsten har vi öppet vårt café på nedervåningen. 

Från åk. 7 och uppåt

KONFA

FASCINATION

IMG_4603.JPG
IMG_7746.HEIC
2 (1).png

Trysil är en av årets höjdpunkter. Ett läger för dig som börjat årskurs 7 och uppåt. Anmälan öppnar 25 nov kl 18:30, länk kommer dyka upp här. Mer info och kostnad finns i anmälan.

Social Media Fashiom Winter Post 04.jpg

Unga vuxna åker till Sälen. För dig som går andra året på gymnasiet och uppåt. Vi kommer bo i stugor tillsammans och vi lagar maten med de vänner vi bor tillsammans med. Dagar fyllda av gemenskap och härlig skidåkning.

ANMÄL DIG HÄR

story2.png

Nyårsfestivalen du inte vill missa!

ANMÄLAN & INFO HÄR