För åk. 8

Från åk. 7 och uppåt

MY SOUL CAN DANCE

My soul can dance är vår dansgrupp här i Filadelfia som vi är mycket stolta över. Det är ett gäng talangfulla tjejer som använder dans för att lovsjunga Gud. De dansar framförallt på våra ungdomsmöten Fascination, men även i våra söndagsgudstjänster och på ekumeniska event. Dansträning på torsdagar i Filadelfia.

  • Instagram
ONE-svart.png

Från åk. 7 och uppåt

Fil-LAN 21

ANMÄLAN ÄR ÖPPNAR 22 MAJ: mer info finns att läsa på www.fil-lan.se. Under våren anordnar Studio Fil-lan turneringar vissa lördagar. För info om vilka spel som är aktuella för dessa turneringar följ

Studio Fil-lan på Instagram.

  • Instagram

Från åk. 7 och uppåt

ONE-svart.png

Varje fredag kl. 20:00 hänger vi och har det gött, delar livet och har undervisning. Ojämna veckor utanför Filadelfia och jämna veckor på Nimbus.

 

Terminsavslutning  28 maj.


Följ oss på Instagram för att enklast se vad som händer.

ONE

LÄXHJÄLP

På torsdagseftermiddagar finns vi för att hjälpa dig med dina läxor. Tillsammans sitter vi och pluggar från klockan 15.00. 

Från åk. 7 och uppåt

ONE-svart.png

KONFA

Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt med Jesus i centrum. Varje torsdag träffas vi 17:00 till ca.18:30, i Filadelfia på höstterminen och i Nimbus på vårterminen. Vi har två mindre och ett större konfirmationsläger under året. Konfirmationstiden avslutas med fest och konfirmations-gudstjänst en helg i av maj.

Anmäl dig till konfa 21/22 här.

FASCINATION

Fascination är en ungdomsgudstjänst som vi anordnar några gånger per termin. Fascination är riktat mot ungdomar där vi vill ha en lättförstådd och relevant predikan för ungdomar, härlig lovsång och en härlig gemenskap. Efter gudstjänsten har vi öppet vårt café på nedervåningen. 

Från åk. 7 och uppåt

SOMMARLÄGER 21 AFFISCH.jpg
SOMMARLÄGER - Anmäl dig HÄR!

Betalning

Lägret kostar 900kr då ingår, mat, sovplats, transport. Betalning sker via swish till Nimbus Ungs konto: 123-607 03 20, märk sommarläger + deltagrens namn Betala så snart som möjligt, senast 30 juni Vi vill inte att kostnaden ska vara ett problem eller hinder för dig/ditt barn att hänga med på lägret. Hör av dig om kostnaden är ett hinder så löser vi det tillsammans.

 

Covid-19

Följ folkhälsomyndighetens riktlinje. Länk till deras hemsida Du behöver vara frisk för att få hänga med på lägret Skulle du/ditt barn bli sjuk under lägret så kommer du som förälder/vårdnadshavare behöva komma och hämta hem ditt barn. Detta för att minska att eventuell smitt sprider sig till andra deltagare på lägret

 

Avanmälan 

Avanmäler du dig innan 7 augusti och det bekräftas av oss arrangörer får du tillbaka hela lägeravgiften. Med läkarintyg får du tillbaka hela lägeravgiften.

 

Frågor 

Har du frågor eller funderingar kontakta gärna oss Ruth-Elisabeth Bruun Börjesson,

ruth.elisabet@nimbuskyrkan.se

0700493989

 

Gustaf Utbult,

gustaf@filadelfia.se

0768619781