• Instagram

Från åk. 7 och uppåt

Fil-LAN 20

Mer info finns att läsa på www.fil-lan.se för mer information kring Fil-LAN. Under våren anordnar Studio Fil-lan turneringar varannan lördag. För info om vilka spel som är aktuella för dessa turneringar följ

Studio Fil-lan på Instagram.

  • Instagram

Från åk. 7 och uppåt

Varje fredag kl. 21:00 finns vi på utsidan av våra kyrkor för alla ungdomar. Vi bjuder mat, dryck och härlig gemenskap.

Ojämna veckor utanför Filadelfia och jämna veckor på Nimbus.
Följ oss på 
Instagram för att enklast se vad som händer.

OUTSIDE FRIDAY NIGHT

LÄXHJÄLP

På torsdagseftermiddagar finns vi för att hjälpa dig med dina läxor. Tillsammans sitter vi och pluggar från klockan 15.00. 

Från åk. 7 och uppåt

För åk. 8

Från åk. 7 och uppåt

KONFA

Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt med Jesus i centrum. Varje torsdag träffas vi 17:00 till ca.18:30, i Filadelfia på höstterminen och i Nimbus på vårterminen. Vi har två mindre och ett större konfirmationsläger under året. Konfirmationstiden avslutas med fest och konfirmations-gudstjänst en helg i av maj.

Anmäl dig till konfa 20/21 här.

MY SOUL CAN DANCE

My soul can dance är vår dansgrupp här i Filadelfia som vi är mycket stolta över. Det är ett gäng talangfulla tjejer som använder dans för att lovsjunga Gud. De dansar framförallt på våra ungdomsmöten Fascination, men även i våra söndagsgudstjänster och på ekumeniska event. Dansträning på torsdagar i Filadelfia.

FASCINATION

Fascination är en ungdomsgudstjänst som vi anordnar några gånger per termin. Fascination är riktat mot ungdomar där vi vill ha en lättförstådd och relevant predikan för ungdomar, härlig lovsång och en härlig gemenskap. Efter gudstjänsten har vi öppet vårt café på nedervåningen. 

Från åk. 7 och uppåt

KONTAKTA OSS

Ulrik Alderblad, pastor & föreståndare 

tel: 070-39 67 797

Maila Ulrik

  • Facebook
  • Instagram
ADRESS

Filadelfia Öckerö 

Kaplanvägen 8

475 31 Öckerö 

GÅVA

Swish  123 634 47 41

Bankgiro 554-9423