Fil-LAN 20

Mer info finns att läsa på www.fil-lan.se för mer information kring Fil-LAN. Vill du vara med och laga mat under dessa dagar så är du välkommen att skriva in dig i vårt dokument här.

Från åk. 7 och uppåt

ONE

Varje fredag kl. 20:00 träffas vi för våra ungdomskvällar som vi kallar ONE. Udda veckor ses vi i Filadelfia och jämna veckor på Nimbus. Vi hittar på roliga aktiviteter, som tävlingar eller åker på något event, vi har andakt tillsammans och har en go gemenskap. Alla ungdomar är välkomna, oavsett om du varit med förut eller inte.
Följ oss på 
Instagram för att enklast se vad som händer.

Från åk. 7 och uppåt

  • Instagram

KONFA

Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt med Jesus i centrum. Varje torsdag träffas vi 17:00 till ca.18:30, i Filadelfia på höstterminen och i Nimbus på vårterminen. Vi har två mindre och ett större konfirmationsläger under året. Konfirmationstiden avslutas med fest och konfirmations-gudstjänst en helg i av maj.

Anmäl dig till konfa 20/21 här.

För åk. 8

MY SOUL CAN DANCE

My soul can dance är vår dansgrupp här i Filadelfia som vi är mycket stolta över. Det är ett gäng talangfulla tjejer som använder dans för att lovsjunga Gud. De dansar framförallt på våra ungdomsmöten Fascination, men även i våra söndagsgudstjänster och på ekumeniska event. Dansträning på torsdagar i Filadelfia.

Från åk. 7 och uppåt

FASCINATION

Fascination är en ungdomsgudstjänst som vi anordnar några gånger per termin. Fascination är riktat mot ungdomar där vi vill ha en lättförstådd och relevant predikan för ungdomar, härlig lovsång och en härlig gemenskap. Efter gudstjänsten har vi öppet vårt café på nedervåningen. 

Från åk. 7 och uppåt

KONTAKTA OSS

Ulrik Alderblad, pastor & föreståndare 

tel: 070-39 67 797

Maila Ulrik

  • Facebook
  • Instagram
ADRESS

Filadelfia Öckerö 

Kaplanvägen 8

475 31 Öckerö 

GÅVA

Swish  123 634 47 41

Bankgiro 554-9423