LILL-LÖRDAG

MED DETEKTIVERNA-4.jpg

Onsdagen 15/9 18.00 drar vi igång Lill-lördag igen för alla barn 5-10 år. Onsdagskvällarna blir fyllda av äventyr med detektiverna, aktivitetsgrupper och kvällsmat.

Med anledning av att Sveriges regering den 21 januari 2021 meddelade att “Offentliga aktörer snarast möjligt bör återuppta verksamheter för barn och unga födda 2002 och senare såväl inomhus som utomhus” har vi fattat beslutet att öppna upp vår verksamhet för Filadelfia kids i den mån det är möjligt. Vi följer självklart myndigheters allmänna råd om hygien och avstånd för att säkerställa säkra samlingar och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra barn meningsfulla aktiviteter som främjar deras hälsa och välbefinnande.

 

Vid frågor, kontakta martina@filadelfia.se

SÖNDAGSSKOLAN

Kopia av söndagsskolan-2.jpg

Varje söndag finns det möjlighet för alla barn att vara med i vår söndagsskola. De första 15-20 minutrarna är vi med under gudstjänsten och går därefter till våra olika åldersgrupper. I grupperna får vi tillsammans med våra ledare utforska och lära oss om bibeln. Uppstart för terminen är söndagen 12/9.​ För barn 0-12 år.

 

Söndagsskolan

online finns på vår youtube-kanal.

   Klicka här.            

  • YouTube

MELLIS

Mellis.jpg

Varje torsdag möts vi i Filadelfias barnland, på nedre plan, ingång caféet. Vi leker och har en lite sångstund tillsammans. Vi bjuder på enklare mellis och kaffe till föräldrarna. Mellis är för daglediga föräldrar och barn.

Uppstart 16/9

TWEENS

tweens fredag.jpg

På jämna fredagar möts vi på Tweens. Tweens är för dig som går i årskurs 4-6. Vi har olika aktiviteter, lekar, äter kvällsmat tillsammans och lär oss om bibelns olika berättelser och personer. 

Uppstart 10/9.

Varannan fredagen jämna veckor ses vi 19.00 utanför Filadelfia.

För åk. 4-6