LILL-LÖRDAG

Äntligen har vi glädjen att meddela att Lill-lördag drar igång igen! Utomhus och indelat i två åldersgrupper. 
Vi startar upp 21/4 för 5-7 år och sedan 28/4 gör 8-10 år. Sedan varannan onsdag 18.00 för varje grupp. Vi kör Lill-lördag utanför Filadelfia maj månad ut. Håll utkik på instagram och Facebook för uppdaterad info. Vid regn ställer vi in! 

Med anledning av att Sveriges regering den 21 januari 2021 meddelade att “Offentliga aktörer snarast möjligt bör återuppta verksamheter för barn och unga födda 2002 och senare såväl inomhus som utomhus” har vi fattat beslutet att öppna upp vår verksamhet för Filadelfia kids i den mån det är möjligt. Vi följer självklart myndigheters allmänna råd om hygien och avstånd för att säkerställa säkra samlingar och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra barn meningsfulla aktiviteter som främjar deras hälsa och välbefinnande. Vid frågor, kontakta martina@filadelfia.se

Lill-lördag.jpg

För barn mellan 5-10 år

bibelberättaren.png

TWEENS

Just nu ses vi utomhus på fredagar och hittar på roliga aktiviteter, har andakter och har  en go gemenskap. 

Varannan fredagen jämna veckor ses vi 19.00 utanför Filadelfia.

För åk. 4-6

SÖNDAGSSKOLAN

Från och med söndagen 31/1 sänder vi söndagsskolan online temat "Bibelberättaren" för Mini, kids och Tweens. Nytt avsnitt varje söndag. Ladda ner barnbibel-appen.

Tidigare avsnitt från söndagsskolan

online finns på vår youtube-kanal.

   Klicka här.            

Tweens, 10-12 år, möts i det digitala tweensrummet 11.00 maila martina@filadelfia.se för mer info.

  • YouTube

För barn mellan 0-12 år

utomhus med.jpg
HANG- OUTZ.jpg

HANGOUTZ

NYHET!!! Till dig som fyller 13 under 2021 eller går sista terminen i 6:an och ska börja 7:an. Under hela 2021 får du möjlighet att hänga med oss i HANGOUTZ. Det blir en plats för dig som är äldst i Tweens, med äldre ledare få reda på hur det är att hänga på @one_fillan . Vi pratar om tro, skola, kompisar, ja allt helt enkelt Kom och va med och ta med dig dina klasskompisar.

För dig som är född 2008

SOMMARLOV

Varje tisdag och onsdag under vecka 24, 25 och 26 möts vi och har sommarlovsaktiviteter. Vi fikar varje dag och upptäcker bibeln tillsammans. ingen anmälan krävs.

Ålder 7-12 år

Sommarlov.jpg

Under några av sommarlovets sista dagar är du välkommen att anmäla dig till en av sommarens höjdpunkter, nämligen TWEENSLÄGER! Du som ska börja årskurs 4-6 är välkommen att vara med. Vi kommer att anordna ett dagläger där vi utgår från Filadelfia på Öckerö varje dag.

Anmäl dig här!

Ålder 10-12 år

TWEENS LÄGER

tweens dagläger.jpg